Salon koronatilanne rauhallinen

3

Koronavirusepidemia on pysynyt Salossa hyvin hallinnassa. Viikossa tartuntoja on kirjattu Saloon vain kuusi. Koko epidemian aikana tartuntoja on kirjattu Saloon yhteensä 1 355.
– Kulunut viikko on ollut selvästi rauhallisempi kuin edeltävät. Yhden viikon perusteella en kuitenkaan vetäisi vielä johtopäätöksiä. Kehitys on samassa linjassa kuin koko sairaanhoitopiirissä, jossa ilmaantuvuusluku on kääntynyt laskuun, Salon tartuntataudeista vastaava ylilääkäri Kaisa Ellä sanoo.
Salon viime viikon sairastuneista valtaosa on ollut rokottamattomia.
– Sairastuneiden ikähaarukka viikolla 41 oli 18 vuodesta 58:aan. Epidemia tulee valitettavasti jatkumaan vielä pitkään, ellei rokotuskattavuus parane ja sitä kautta saavuteta laumasuojaa, Ellä toteaa.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Passiin
1 kuukausi sitten

Ja eiku bailaamaan.

Kolmatta rokotusta odottava
1 kuukausi sitten

Tilastot osoittavat, että nyt on kyseessä rokottamattomien ongelma.

On valitettavasti ihmisiä, jotka uskovat trolliuutisiin, joissa on löydetty joku ns. asiantuntija kumoamaan laajat terveydenhoitojärjestelmän tilastot ja tutkimuksten tulokset. Monelle rokotuksesta kieltäytyjälle on totuus sitten sairaalassa valjennut turhan myöhään.

2x rokotettu mamma 75
1 kuukausi sitten

Rokottamattomat pitävät huolen, että koronavirus pysyy lähettyvillä. Sairaaloissa teho-osastopaikat ovat täynnä rokottamattomien ansiosta. Muita vakavia tauteja sairastavat joutuvat odottamaan hoitoon ja operointeihin pääsyä. Hoitajat väsyneitä tilanteen toivottomuuteen. Mikä tässä auttaisi.