SalPa joutui tyytymään tasapeliin Ilves-Kissoja vastaan – Katso video ja äänestä vielä suosikkiasi aiemmista SalPan maaleista

0

Salon Palloilijat pelasi kauden viimeistä edellisen kotiottelunsa jalkapallon miesten Kakkosen B-lohkossa sunnuntaina. Vastassa oli Ilves-Kissat Tampereelta.

Ottelu päättyi lukemiin 1–1, kumpikin maaleista syntyi ensimmäisellä puoliajalla.
Avausmaalin sai Ilves-Kissat, kun Erkka Helminen viimeisteli maalin 14 minuutin kohdalla. SalPa sai tasoituksen, kun puolustaja Mika Scouarnec osui toisen kerran tällä kaudella. Maali syntyi 17 minuuttia Ilves-Kissojen avauksen jälkeen.

– Tasainen peli. Toisen puoliajan alussa Ilves-Kissat vei, mutta SalPa pääsi otteluun mukaan. Toisella puoliajalla ei nähty oikein kunnon tilanteita, SalPan Jami Siirtolan yhtä yllättävää laukausta lukuun ottamatta, paketoi ottelun kommentaattori Akusti Salonen.

Tasapelinsä myötä SalPa nousi B-lohkon neljänneksi. Sunnuntai-illan pelin saattavat vielä vaikuttaa järjestykseen. Joutsenlauma on pelannut 20 ottelua, joissa se on kerännyt 30 pistettä. Ilves-Kissoilla on saman verran otteluita, 24 pistettä ja sijoitus kahdeksas. Salpalla on jäljellä vielä kaksi ottelua tällä kaudella.

 

Jos katseluikkuna ei näy yllä, katso ottelu täältä.

Ottelun selostaa Velimatti Sutela, ja kommentaattorina on Akusti Salonen.

 


Otteluennakko 1.10.2021:

SalPan panoksena pelissä on mahdollisuus saavuttaa lohkon toinen sija. Tällä hetkellä joukkue on neljäntenä.

Pargas IF nousee hyvin todennäköisesti jalkapallon Ykköseen lauantain tappiosta huolimatta. PIF on jo käytännössä muiden joukkueiden tavoittamattomissa ja se voi katkaista Honka-Akatemialta ohuet siivet voittamalla sarjajumbo TPV:n kotonaan ensi sunnuntaina.
HJS:n ja FC Jazzin lauantaiset tappiot tarkoittavat sitä, että SalPalla on mahdollisuus nousta tänään Kakkosen B-lohkossa toiselle sijalle. Se edellyttäisi vähintään kolmen maalin kotivoittoa Ilves-Kissoista sunnuntain ottelussa.

Ilves-Kissojen sarjapaikka ensi kaudeksi ei ole vielä täysin varma. Se on sijalla kahdeksan, etumatka ensimmäisen putoajan paikalta löytyvään EPS:ään on viisi pistettä kolme kierrosta ennen loppua. Saattaa siis olla, että nykyinenkin pistemäärä riittää Ilves-Kissoille säilymiseen.

 

SSS on näyttänyt SalPan matseja koko kesän. Voit äänestää omaa suosikkiasi SalPan aiemmin nähdyissä otteluissa tekemistä maaleista. Miellyttääkö silmiäsi eniten Niko Leskelän, Niko Vuorelan vai Iku Leinon tekemä osuma?

Äänestys on päättynyt, kiitos osallistujille.

 

Juttu julkaistu 1.10. Juttua muokattu 3.10. kello 11.50 lauantain pelikierroksen tiedoilla.