Team Fobbs rakastaa Vilppaan voittoa ja Suomea

0
Monica Fobbs (ylärivillä vasemmalla) ja Briana Fobbs = Team Fobbs. (kuva: SSS/Minna Määttänen)

Vilppaan voitosta onnellisia ihmisiä löytyi Salohallista perjantai-iltana paljon. Tähän joukkoon lukeutuivat myös Briana Fobbs ja Monica Fobbs.

Syyskuun lopusta asti Brian Fobbsin seurana olleet pelaajan perheenjäsenet nauttivat Vilppaan voitokkaasta loppukiristä. Monica-äiti ja Briana-sisko ehtivät nähdä kaikki kauden neljä ensimmäistä liigaottelua – maailman kauhajokisine ja uusikaupunkilaisine metropoleineen – ennen pian koittavaa paluuta Yhdysvaltoihin.

– Ensimmäisessä kotiottelussa Brian onnistui kolmessa kolmen pisteen heitossa nopeaan tahtiin. Ja tänä iltana joukkue nousi hienosti takaa eikä päästänyt vastustajaa enää takaisin edelle. Se oli kokonaisuudessaan ”vau!” kuvaili Monica.

– Olen iloinen voitosta ja siitä, että perheemme sai nähdä sen viimeisessä täällä viettämässään pelissä. Tuleminen vieraaseen maahan on ollut minulle välillä raskasta. Oloni on ollut siunattu, kun perhe on ollut täällä, kuvailee 23-vuotias, ensimmäistä kauttaan Euroopassa pelaava Brian Fobbs.

Millaisen vaikutelman Salo on jättänyt Brianalle ja Monicalle?

– Rakastan Suomea. Täällä on niin puhdasta, vesi on kirkasta. Haluan ottaa vettä ja kaikkea muuta kauneutta mukaan Yhdysvaltoihin, naurahtaa Briana ja kiittää haastattelusta suomen kielen kiittävällä sanalla.

Omat Kobrat purivat – Vilppaan hämmentävään voittoon johtaneen Nenosen piste-ennätys tuli uran liigaottelussa numero 620