Teatterijohtaja Seppo Suominen harmittelee koronapassista syntyneitä epäselvyyksiä – ” Koko viikon meille on tullut tasaisesti kysymyksiä pienellä panikoinnilla”

0
Teatteri Provinssin teatterijohtaja Seppo Suominen. Kuva: SSS-arkisto/Santeri Iltanen

Salolaisen Teatteri Provinssin teatterijohtaja Seppo Suominen on harmissaan, että monilla ihmisillä tuntuu olevan epäselvää, missä paikoissa koronapassia vaaditaan.

Koronapassi on tarpeen ravintoloissa ja yökerhoissa, joissa asiakasmäärät ja aukioloajat olisivat muuten rajoitettu normaalista.

Koronapassia voidaan edellyttää myös muun muassa kulttuuritiloissa, mutta tällä hetkellä niissä ei ole voimassa yleisörajoituksia.

– Koko viikon meille on tullut tasaisesti kysymyksiä pienellä panikoinnilla, että nyt en voi tullakaan esitykseen, koska koronapassipakko tulee. Kyllä tänne saa kuitenkin tulla ilman passia, Suominen tähdentää.

Suominen sanoo kuulleensa myös tapauksesta, jossa henkilö oli väittänyt kaverilleen, ettei uimahallinkaan pääse enää jatkossa ilman koronapassia.

– Valitettavasti ihmiset eivät pysy perässä, kun tänään tiedotetaan yhtä ja huomenna toista. Tällaista tämä on ollut koko korona-ajan, Suominen harmittelee.