Bussivuorot jäivät ajamatta liukkauden takia Hajalassa aamulla

5
Liukas keli esti koululaisbussien ajamisen Hajalassa.

Salon joukkoliikenne Paikun aamun linja-autovuorot jäivät ajamatta Salon Hajalassa keskiviikkona liukkauden takia. Linjalta 235 Hajalasta Saloon jäivät ajamatta päivän kaksi ensimmäistä vuoroa eli kello 7.15 ja kello 8.15 vuorot.

– Kuskimme lähti aamulla liikkeelle normaalisti, mutta totesi Vanhalla Turuntiellä, että olisi ollut liian vaarallista jatkaa. Tie oli peilijäässä, sanoo linjaa ajavan Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiö TLO:n ajojärjestelijä Olli Elo.

Elon mukaan tie saatiin kuntoon niin, että kello 9.15 vuoro päästiin ajamaan.

–  Vanha Turuntie ei ollut ainoa kehnossa ajokunnossa ollut tie. Ongelma on kaikilla hiukankin pienemmillä teillä. Näillä keleillä lumi pakkautuu kovaksi. Ja kun lämpötila sitten nousee plussalle, tulee teistä vaarallisen liukkaita, Elo toteaa.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
En yhtään ihmettele
4 päivää sitten

Ehkä tie olisi kannattanut eilen ajaa, siis aurata. Sitä lunta ei olisi jäänyt niin paljon ja tie olisi ollut melkeinpä sula tänään, kun oli tiedossa, että tulee lämpöasteita.

Jospa tiepäivystäjä nyt heräisi, että tämäkin tie pitäisi pitää kunnossa, että Paikku pääsee kulkemaan, asukkaista viis väliä. Mutta ei ole ensimmäinen kerta, kun tällä tiellä luistellaan. Yksi joulu oli sellainen, että autoja oli ojassa jatkuvasti. Tienhoitajalle soitettiin monta kertaa, mutta hiekkaa tuli tielle vasta myöhään yöllä.

Kävelevä
3 päivää sitten

Paikku oli jumissa kaksi tuntia Rappulassa ja kaikki kevyen liikenteen väylät hoitamatta. Eli eipä täällä kaupungilla sen paremmin hoideta.

Tuleeko taas jalankulkijoille ja pyöräilijöille kauhutalvi säästösyistä?

Pertti
4 päivää sitten

Olisi pitänyt olla kitkat. Niitähän täällä välillä kiitellään kovasti.

Allan
4 päivää sitten
Reply to  Pertti

Juu ehdottomasti.

Kitkoilla pääsee kuulemma vaikka puuhun.

Olli.
3 päivää sitten

Palometsän kevyenliikenteenväylät hiekoitettiin tänään (25.11.) puoliltapäivin. Olisin kaivannut harjaa siivoamaan syksyn lehdet, vai onko tarkoitus jättää syksyksi 2022 ?