Jouluisia askartelutyöpajoja, herkkuja ja kuoromusiikkia – Meritalon museossa tapahtuu joka adventti

0
Meritalon museossa voi adventtisunnuntaisin aistia menneen ajan joulutunnelmaa. Kuva: Suvi Aarnio

Meritalon museossa järjestetään tänä jouluna joka adventtisunnuntai klo 12–16 joulutunnelmaa henkivä tapahtuma. Ensimmäinen tapahtuma on tulevana sunnuntaina.

Tapahtuman aikana Meritalon museoon on vapaa pääsy. Meritalossa pääsee katsomaan, miltä näytti 1900-luvun alun koulussa ja kuinka opettajaperhe asui koulun yhteydessä. Joulun aikaan museossa voi tutustua joulun perinteisiin, ihastella vanhoja koristeita, joulun kukkia ja kynttilöiden valoa kuusen oksilla.

Adventtitapahtumissa museossa on Seitsemän sortin kahvila, joka tarjoaa makeita ja suolaisia jouluherkkuja paikan päällä nautittavaksi ja mukaan ostettavaksi.

Lisäksi museossa on kaikille avoin vaihtuvateemainen työpaja: 28.11. askarrellaan olkityö, 5.12. tehdään punoskoristeita paperista, 12.12. askarrellaan joulukortteja ja 19.12. tehdään kuusenkaramelleja. Pajojen ohjaajina toimivat Mirja Rautiainen ja Helena Suni.

Museossa voi kuulla adventtisunnuntaisin myös jouluista kuoromusiikkia. 28.11. klo 14 esiintyy Salon Viihdelaulajat, 5.12. klo 13.30 Halikon Helinäiset, 12.12. klo 15 Allegro-kuoro ja 19.12. klo 14 Salon Laulu-Sepot.

Tapahtumassa on Salon kaupungin linjauksen mukaan käytössä koronapassi. Passit tarkistetaan museon ovella.

Meritalon museon (Moisionkatu 18, Salo) joulutapahtumat adventtisunnuntaisin klo 12–16. Ensimmäinen tapahtuma 28.11., jolloin askartelupajassa tehdään olkityö ja klo 14 esiintyy Salon Viihdelaulajat.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments