OP Lounaismaan edustajiston vaalien äänestys on käynnistynyt – äänestysaikaa 17. marraskuuta asti

0

Vaaleissa on ehdokkaana 123 OP Lounaismaan omistaja-asiakasta. Ehdokkaisiin voi tutustua vaalikoneessa, ja omistaja-asiakkaat voivat äänestää 4.–17. marraskuuta nettiosoitteessa op.fi/edustajistonvaalit.

Nettiäänestyksen lisäksi vaaleissa voi äänestää postitse. Omistaja-asiakkaat ovat saaneet tiedon äänioikeudestaan joko sähköisellä viestillä tai kirjepostin kautta.

Vaalien tulokset julkaistaan 30. marraskuuta OP Lounaismaan konttoreissa ja internetissä osoitteessa op.fi/lounaismaa.

Ylintä päätösvaltaa pankissa käyttävään edustajistoon valitaan 50 jäsentä neljän vuoden toimikaudeksi. Varsinaisessa edustajiston kokouksessa päätetään muun muassa vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja toimitusjohtajalle edelliseltä tilikaudelta. Kokouksessa valitaan myös tilintarkastaja ja hallintoneuvoston jäsenet sekä päätetään isoimmista lahjoituksista.

OP Lounaismaan pääkonttori sijaitsee Salossa, minkä lisäksi sillä on toimipisteet Perniössä, Somerolla ja Forssassa.