Kerro huvittavin joulumuistosi! – Salkkari julkaisee lukijoiden koottuja kokemuksia jouluaattona

1
Joskus voi vaikka joululahjan hankinta mennä pieleen. Kuva: SSS-arkisto/Jemina Malkki

Vaihtuivatko lahjapaketit, söikö koira piparkakkutalon, eksyikö joulupukki matkalla? Salon Seudun Sanomat pyytää lukijoitaan kertomaan kaikkein hauskimmat joulumuistonsa ja jakamaan ne muiden lukijoiden kanssa.

Kerro muistosi, lisää perään nimimerkki ja lähetä osoitteeseen: toimitus@sss.fi. Muistoista kootaan iloista mieltä tuova paketti jouluaaton lehteen. Muistot julkaistaan myös verkossa.

Jos sait ikuistettua muiston myös valokuvaan, voit lähettää senkin. Kerro silloin, kuka kuvan on ottanut ja keitä kuvassa on sekä pyydä kuvassa olevilta lupa kuvan julkaisemiseen.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Yksi mamma 75
1 kuukausi sitten

Oli aattoilta ja odotimme lasten kanssa joulupukin tuloa. Lapset tietysti malttamattomana. Silloin oli myös jo talvi alkanut ja lunta maassa ihan kunnolla, myös pakkasta. Sitten ulko-ovelta kuului koulutuksia.

Minä, äiti, hyppäsin vaistomaisesti seisomaan ja ryntäsin eteiseen ja ulko-ovelle lapset perässäni. Avasin oven ja joulupukki seisoi oven takana.

Tehtävänsä tasalla ollut joulupukki ei tilanteesta häkeltynyt, vaan kysyi; jos talosta löytyisi miesväkeä auttamaan, kun hän jäi kiinni kuormansa kanssa tuonne mäelle.

Isä lähti ulos ”kuormaa vetämään”, ja minä lasten kanssa olohuoneeseen odottamaan joulupukin oikeaa tulemista. Ja loppu hyvin – kaikki hyvin! Ja jälkeenpäin monesti naurettu tapaus.