Koulutaksi kaatui ojaan Perniössä – yksi oppilas kuljetettiin hoidettavaksi yliopistosairaalaan

3
Onnettomuus sattui Heikkiläntiellä, Kyynämäentien kohdalla. Kuva: SSS/Minna Määttänen

Yksi oppilas loukkaantui koulutaksin kaaduttua ojaan Perniössä maanantaina aamulla. Hänet kuljetettiin ambulanssilla jatkotutkimuksiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Varsinais-Suomen pelastuslaitokseen mukaan lapsen vammat ovat lieviä.

Muut kuusi lasta pääsivät Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen mukaan jatkamaan matkaansa kouluun. Turvalaitteet laukesivat, eikä kuljettaja loukkaantunut.

Onnettomuus sattui Heikkiläntiellä, Kyynämäentien kohdalla kahdeksan maissa. Pelastuslaitoksen mukaan tie oli onnettomuushetkellä liukas, jonka takia taksi ajautui tien sivuun ja kaatui ojaan kyljelleen. Pelastuslaitoksen mukaan auton vauhti ei ollut kova.

 

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Huomannut
6 kuukautta sitten

Joskus kun sattunut samalle kaistalle näiden kanssa, niin ei siinä perässä pysy nopeusrajoituksia noudattamalla.

Yksi täti
6 kuukautta sitten
Reply to  Huomannut

Koulukyydityksille reitit ovat ajallisesti aikataulutettu kesäkelille. Eräskin kuljettaja kertoi muutama vuosi sitten, miten hirveä kiire on aina koululaisia Angelniemen saaresta hakemisessa. On lossille ehtiminen mennen tullen, ja auton kääntämiseen menevä aika.

Talvikelit ovat sitten oma asiansa. Aikataulutus lasketaan ehkä digitaalisesti kilometrimäärien mukaan suoraan.

Turvallisuus on mennyttä
6 kuukautta sitten

Suurin syy on kilpailutus. Tietäisittepä vaan, miten paljon näissä puhuu raha, vain ja ainoastaan raha. Lasten turvallisuuskin on ostettavissa, mitä halvemmalla sen parempi.