Naumilla väkevä alku Finlandia Openissa – U21-luokassa finaalipaikka, miehissä kaksi 3–0-voittoa

0
Alex Naumi jatkaa lauantaina pelejään Finlandia Openissa.

Kosken Kaiun Alex Naumi aloitti pöytätenniksen Finlandia Openin Lohjan Kisakalliolla väkevästi.

Miesten kaksinpelin avauskierroksen vapaaksi saanut Naumi voitti toisella kierroksella Tshekin Matyas Lebedan suoraan 3–0 ja kolmannella kierroksella Norjan Sigurd Sörheimin myös 3–0.

Naumi ja Sörheim kohtasivat myös torstaina alle 21-vuotiaiden luokassa ja silloinkin Naumi oli parempi.

Myös Suomen ykköspelaaja Benedek Oláh selvitti avauskierrokset helposti. Oláh voitti kolmannella kierroksella Valko-Venäjän Heorhi Kunatsin 3–0.

Kosken Kaiun toinen pelaaja Sam Khosravi voitti toisella kierroksella Lauri Laanen, mutta hävisi kolmannella kierroksella Iranin Amir Hossein Hodaeille 3–0. Khosravin vastustaja oli lähes maanmies, sillä hänen isänsä on syntynyt Iranissa.

Torstaina U21-luokan kaksinpelissä Naumi sai ensin vapaakierroksen ja kukisti sitten Espanjan Angel Ayusonin erin 3–2 nihkeällä pelillä. Samoin lukemin kaatui myös Tanskan Theo Dykjär. Puolivälierässä Khosravin kukistanut norjalainen Sörheim sai kyytiä lukemin 3–1.

Välierässä Naumi paransi huomattavasti peliään ja löi Ukrainan Anton Limonovin suoraan 3–0. Naumi voitti avauserän jatkopalloilla ja sen jälkeen Ukrainan maajoukkuemiehen pelihuumori katosi.

Loppuottelussa kakkossijoitettu Naumi kohtasi ykkössijoitetun iranilaisen Amin Ahmadianin. Vasenkätinen Naumi ei saanut oikeakätisen iranilaisen peliin kunnon otetta missään vaiheessa ja ottelu päättyi jälkimmäisen selvähköön 3-0 voittoon.

– Välieräpeli oli hyvä, mutta finaalissa olin liian epävarma. Päivä alkoi kuitenkin niin vaatimattomasti, että kai tähän lopulta ihan tyytyväinen pitää olla, Naumi kertoi Pöytätennisliiton nettisivuilla.

Naumi on pelannut viimeiset viikot ruotsalaisvalmistaja Stigan uudella ”kuutiomailalla”, jonka odotetaan mullistavan mailamarkkinat.

Lähde: Pöytätennisliitto