Särkisaloon tulee koko perheen joulumaa

0
Särkisalon Villa Tallbackassa sytytetään jouluvalot ensi lauantaina. Kuva: Pentti Palm

Särkisalon keskustaan tulee viikonloppuna ”joulumaa”, kun Meripirtin kerho järjestää Villa Tallbackan ympäristöön jouluista ohjelmaa.

Tallbackan mäelle tulee lauantaina avotulia ja tunnelmallisia jouluvaloja sekä livemusiikkia, joilla luodaan joulumaan tunnelmaa koko perheelle.

Meripirtin kerhon puuhamiehiin kuuluva Pentti Palm kertoo tiedotteessa, että Särkisalosta on puuttunut jouluinen perhetapahtuma.

– Joulu on erityisesti lasten juhla, jossa joulupukilla on iso rooli. Siksi kerho avaa Tallbackan mäelle joulupukin pajan, jossa joulupukki tonttuineen seurustelee ja askartelee lasten kanssa, hän kertoo.

–  Viimeiset joululahjatoiveetkin voi vielä kuiskutella joulupukin korvaan, Palm vinkkaa.

Paikalla on myös kojuja, joissa myydään jouluisia herkkuja ja käsitöitä. Ilta päättyy Saaren rauha -julistukseen, jonka esittää Perniön pappi Johannes Alaranta.

– Saaren rauha -julistuksella halutaan muistuttaa saaristolaisesta tyynestä elämänmenosta nykyisen kiireen ja stressin keskellä, pohtii Pentti Palm.

Tapahtuma on ulkoilmatilaisuus, jossa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia.

Särkisalon joulutapahtuma Villa Tallbackassa (Särkisalontie 753) lauantaina 18.12. kello 15, Saaren rauhan julistus kello 18.