Someron Säästöpankki avaa konttorin Marttilaan – Palveluja aletaan tarjota alkuvuodesta

2
Someron Säästöpankin johtoryhmään kuuluvat kehityspäällikkö Ilpo Rinne (vas.), toimitusjohtaja Petri Siviranta, hallintopäällikkö Janica Koskela ja pankinjohtaja Joni Rintamaa. Kuva: Tiina Tervo

Someron Säästöpankki avaa kysynnän vuoksi uuden konttorin Marttilaan. Toimitilat tulevat sijaitsemaan Lähitapiola Etelän kanssa samoissa tiloissa.

Marttilan konttori avataan alkuvuoden aikana. Asiakkaille tullaan tarjoamaan henkilörahoituksen palveluja asunto- ja kulutusluototukseen sekä säästämiseen ja sijoittamiseen, yritysrahoitusta, maa- ja metsätalouden rahoitusta sekä lainopillisia palveluja. Pohdinnassa ovat myös kiinteistövälitys ja isännöintipalvelut.

– Olemme saaneet tämän vuoden aikana paljon yhteydenottoja Marttilan alueelta, ja niiden pohjalta teimme päätöksen laajentaa konttoriverkostoamme palvellaksemme marttilalaisia paikallisesti, Someron Säästöpankin toimitusjohtaja Petri Siviranta sanoo tiedotteessa.

Pankinjohtaja Joni Rintamaa toteaa säästöpankin uskovan edelleen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

– Pankin asiakasmäärä on kasvanut tasaisesti viime vuonna.

Someron Säästöpankki on perustanut neljä uutta konttoria kahdessa vuodessa. Itsenäinen pankki täytti lokakuussa 141 vuotta.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tervetuloa
9 kuukautta sitten

On hienoa ja tänä päivänä harvinaista, että vain 2 000 asukkaan maaseutukuntaan saadaan uusi pankkikonttori. Toivottavasti paikallinen talouselämä alkaa virkistyä siten, että Marttilan keskustan iäkästä rakennuskantaa alettaisiin peruskorjata, ja hiljentynyt katukuva heräisi eloon uusien nuorten asukkaiden myötä.

Sijainti olisi hyvä Salon, Auran ja Turun välissä. Vielä tarvitaan tasokkaita omistusasuntoja isoilla tonteilla sekä ohjelmallista iltaelämää. Kiinteistönvälitys olisi hyvä lisä konttorin palvelutarjontaan.

Tyytyväinen
9 kuukautta sitten

Vaihdoin kadun yli tähän pankkiin Salossa ja samalla 20 vuotta taaksepäin ajassa, jolloin pankissa sai asiakaspalvelua eikä pelkkää itsepalvelua.