Tervetuloa Salon koulujen joulujuhliin! Porot tanssivat ja laulu raikaa SSS:n arkistokuvissa

0
Petteri Punakuono nähtiin vuonna 2014 Särkisalon koulun kuusijuhlassa. Koulussa kiersi ennen joulua ärhäkkä vatsatauti, mutta juhla saatiin kuitenkin pidettyä. Kuvassa oikealla poropoika Janne Hailio. Kuva: SSS arkisto/Marko Mattila

Tänä vuonna kouluissa on juhlittu joulua vain pienimuotoisesti, mutta normaalioloissa joulujuhlat ovat koko koulun ja kotiväen yhteisiä juhlahetkiä. SSS:n arkistokuvat vievät salolaiskoulujen menneiden vuosien juhlatunnelmiin.

Alhaisten koulun joulujuhlassa esitettiin vuonna 2005 seimikuvaelma. Seimikuvaelman tunnelmissa Alhaisten koulun oppilaat Viveka Walls (vas.), Laura Lähdemaa, Kamilla Lindqvist, Johannes Tadesse, Mercedes Harris ja Elina Laaksonen sekä Noora Jalava (etualalla) ja Roosa Sainio. Kuva: SSS arkisto/Marko Mattila
Jouluna 2009 Hakastaron koulun joulujuhlatuokio aloitettiin odottaen punanuttuista juhlavierasta ja laulamalla hänelle tervetuliaisiksi ”Joulupukki, joulupukki, valkoparta vanha ukki…”. Vieras vilahti ennen tuloaan ikkunan takana. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo
Emilia Partanen (vas.) ja Erika Mäki lauluivat Perttelin Inkereen koulun kuusijuhlassa 2006 Enekli taivaan -virttä. Kuva: SSS arkisto/Marko Mattila
Jouluna 2010 Kaivolan koulussa nähtiin vauhdikasta menoa. Petteri Punakuonona tanssii Karoliina Sirro. Kuva: SSS arkisto/Marko Mattila
Vuonna 2016 Inkereen koulussa vietettiin joulujuhlia perinteisesti. Ennen tonttuleikkejä ja muuta ohjelmaa nähtiin tokaluokkalaisten jouluevankeliumi. Kuva: SSS arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo
  • Lue lisää aiheesta
  • Joulu