Vahva maskisuositus palaa kauppoihin koko maassa

1
Maskisuositusta kevennettiin lokakuussa, mutta nyt kaupan ala toivoo maskien palaavan jokaisen kasvoille.

Kaupan liitto ry vetoaa asiakkaisiin, että he alkaisivat taas käyttää maskia ostoksilla ollessaan.

Kauppa kevensi maskisuositustaan lokakuussa. Koronatilanteen heikettyä voimakkaasti Kaupan liitto ja Päivittäistavarakauppa esittävät nyt jäsenyrityksilleen, että asiakkaita suositettaisiin taas vahvasti käyttämään maskia myymälöissä koko maassa. Ohjeistus koskee myös myymälähenkilökuntaa.

– Nyt koronatilanteen käännyttyä taas pahemmaksi ja THL:n annettua suosituksensa kasvomaskin käytöstä koko maassa kaikissa julkisissa sisätiloissa, katsomme parhaaksi suosittaa kasvomaskin käyttöä kaupan myymälöissä koko maassa, sanoo Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi Kaupan liitto ry:n tiedotteessa.

– Joulua edeltävät päivät ovat päivittäistavarakaupan vuoden ruuhkaisimpia aikoja. Vetoamme kaikkiin kuluttajiin, jotta he noudattaisivat turvallisen asioinnin ohjeita ja käyttäisivät kasvomaskia aina asioidessaan ruokakaupassa, Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja Kari Luoto sanoo tiedotteessa.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Myyvariantti
6 kuukautta sitten

Suositus on suositus, siksi maskittomia on joka kauppareissulla hypermarketista lähikauppaan. Portsarit ovelle tarkistamaan koronapassi tai lääkärintodistus, jos ei voi oikeasti käyttää maskia. Jouluruuhkat ja alet, huh huh.