Cleveland.com: Röntgenkuva ei paljastanut lisävaurioita Markkasen nilkassa

0

Lauri Markkasen loukkaantuneessa oikeassa nilkassa ei havaittu röntgenkuvauksessa lisävaurioita, uutisoi cleveland.com. Nilkan murtuma on siten suljettu pois.
Markkasen nilkka vääntyi, kun hänen joukkueensa Cleveland Cavaliers voitti Oklahoma City Thunderin 94-87 NBA-koripalloliigassa. Suomalaispelaaja loukkaantui ottelun toisella neljänneksellä, kun hän yritti torjua Shai Gilgeous-Alexanderin korilleajon ja tuli alas huonosti. Markkanen ei päässyt pois kentältä omin avuin.
Ennen loukkaantumistaan Markkanen pelasi 13 minuuttia, heitti yhdeksän pistettä ja riisti kaksi levypalloa puolustuspäässä.
– Voitto kelpaa, mutta tämä peli oli pettymys. Toivottavasti ei kestä kovin kauan ennen kuin Lauri tulee takaisin. Peli on ohi ja voitimme, mutta tällä tavoin emme voi pelata. Emme pelanneet hyvin, Clevelandin päävalmentaja J.B. Bickerstaff sanoi ESPN:n mukaan.

Cleveland.com
cleveland.com
https://www.espn.com/nba/recap?gameId=401360514

STT

Kuvat: