Keskiviikkona kirjattu Salossa 71 uutta koronatartuntaa

5

Keskiviikkona on kirjattu Salossa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan kaikkiaan 71 uutta koronavirustartuntaa. Tiistaina uusia tapauksia raportoitiin 41.

Somerolla uusia tapauksia on kirjattu keskiviikkona yksi, kun tiistain luku oli 14.

Koko Varsinais-Suomessa uusia tartuntoja kirjattiin keskiviikkona 799.

 

Koronatilanne 12.1.
UUDET TARTUNNAT

  • Salo + 71 (yhteensä 2 583)
  • Somero + 1 (224)
  • Varsinais-Suomi + 799 (28 795)

Lähde: THL

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tavis torilta
4 kuukautta sitten

Salossa katukuva ja kauppakeskukset ovat kuin koronan olemassaolo ei enää häiritse ihmisiä. Ei ole isoja tauluja: käytä maskia, muista turvavälit yms.

Plazassa kyllä nauhalta muiden mainosten ja hälymusiikin seassa muistutusta luetaan, mutta tuskin sitä monikaan huomioi. Käsidesipullot olivat tyhjinä tänäänkin. Luotetaanko Salossa omikronin lievyyteen?

Ehkä tämä syynä
4 kuukautta sitten
Reply to  Tavis torilta

Syynä voi olla ehkä se että ihmiset ovat jo kyllästyneet näihin rajoituksiin ja siihen ”hiukan vielä jaksetaan mennä varovasti” toitotukseen mitä kuulee esim, päättäjiltä.

Allan
4 kuukautta sitten

No nämä kyllästyneet ovat taudista tuoneet aina vaan uusia variantteja.

Ennen vanhaan sanottiin, että: Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Taitaa vieläkin pitää paikkansa. Eihän niitä korona-aaltoja muuten olisi neljää tullut.

Eräskin tanssinopettaja tuomari oli joulukuussa 2021 Thaimaan lomalla ja on jo nyt potenut koronaa viikon ja on niin väsynyt, ettei jaksa portaita kiivetä yläkertaan kunnolla.

Kiittelepä näitä taudin hakijoita vaan, niistä päättäjien yhä jatkuvista toitotuksista.

Ensimmäisen ja toisen aallon aikana lehdistö ja sosiaalinen media toitotti, ettei ketään saa syyllistää, ettei tule paha mieli.

No tuntuva osa näitä mielensä pahoittajista, sitten kävivät ulkomailla tuomassa lisää tautia.

Hölmöläisten vaalit
4 kuukautta sitten

Vaalien järjestäminen vastaa terveysturvallisuudessaan ulkomaan lomaa.

Keijo K.
4 kuukautta sitten

Onkohan niin, että tämä tauti jyllää nyt siinä ryhmässä, joka kuljeskelee ympäristössään kuin mitään ylimääräistä ei olisi olemassakaan?

Siirtyminen maskittomasta maskittomaan on koronalle ideaali tilanne. Ne, jotka ymmärtävät käyttää maskia ja vähentää turhaa menemistä suuriin väkijoukkoihin, pääsevät vähemmällä tartuntariskillä.