Salon liikuntapalvelut tarjoaa ilmaista ulkoliikuntaa ikäihmisille – myös lapsiperheiden peuhu pidetään ulkona

0
Salon liikuntapalveluiden tarjoamaan ohjattuun ulkoilutoimintaan saa osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Arkistokuva: TS-arkisto/Jonny Holmén

Salon liikuntapalvelut tarjoaa ikääntyneille maksutonta ulkoliikuntaa Halikossa, Kiskossa, Perniössä ja Salon keskustassa. Mukaan saa mennä vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista.

Ulkoilutoimintaa jatketaan niin pitkään, kunnes aikuisten ohjattu saliliikunta voidaan käynnistää normaalin kurssitoiminnan mukaan. Ulkoilutoiminnan pakkasraja on – 15 astetta.

Salon liikuntapalvelut toivovat, että ikääntyneet lähtevät ulos kodeistaan ulkoilemaan. Ohjatulla toiminnalla on tarkoitus antaa syy ja aikataulu lähteä liikkeelle.

Ohjatussa ulkoilutoiminnassa saa myös vinkkejä omaehtoiseen ulkona liikkumiseen, eli mitä mahdollisuuksia kannattaa hyödyntää ulkona liikkuessa ja mitä voi tehdä kävelyn lomassa.

Salon liikuntapalvelut järjestää myös lasten ja vanhempien yhteistä ulkopeuhua Urheilupuiston tekonurmella siihen asti, kunnes saliliikunta on taas mahdollista. Peuhussa lapset liikkuvat omaehtoisesti vanhemman vastuulla ja valvonnassa. Peuhu on maksuton, ja siihen ei ole ennakkoilmoittautumista.

 

Salon liikuntapalvelut järjestää
Maksutonta ulkoliikuntaa

IKÄIHMISILLE

  • Tiistaisin klo 10–11 Ulkoilua, tasapainoa ja lihaskuntoa Halikossa. Kokoontuminen ikäkeskus Majakan (os. Hornintie 5) edessä.
  • Keskiviikkoisin klo 13–13.30 Ulkoilmajumppaa (jumpassa ei mennä maahan) Urheilupuiston tekonurmella (os. Pormestarinkatu 6).
  • Torstaisin klo 10–11 Virkisty ulkoillen Salossa. Kokoontuminen urheilutalon (Perniöntie 7) edessä.
  • Torstaisin klo 9.15–9.55 Ulkoilua, tasapainoa ja lihaskuntoa Kiskossa. Kokoontuminen Kiskolan (Kiskontie 2260) edessä.
  • Torstaisin klo 11–11.40 Ulkoilua, tasapainoa ja lihaskuntoa Perniössä. Kokoontuminen Perniön liikuntahallin (Erveläntie 16) edessä.

LAPSIPERHEILLE

  • Perjantaisin klo 9.30–11 Lasten (0–6 v.) ja vanhempien yhteinen ulkopeuhu Salossa, Urheilupuiston tekonurmella.