Salon yleisöluistelut jatkuvat ja liikuntaryhmät alkavat

1
Uimahallin asiakasmäärää rajataan, mutta koronapassia ei enää tarvita. Kuva:SSS-arkisto/Marko Mattila

Lounais-Suomen aluehallintoviraston koronarajoitusten keventäminen vaikuttaa laajasti Salon kaupungin toimintaan. Kaupunki korostaa tiedotteessaan terveysturvallisuuden noudattamista kaikkialla.

Sisäliikuntatiloissa yhdistysten ja aikuisten vuorot ovat käytettävissä maanantaista 31.1. alkaen. Jäähallin yleisöluistelut jatkuvat torstaina 3.2 alkaen. Uimahallin asiakasmäärää rajataan, mutta koronapassia ei enää vaadita.

Märyn sauna pidetään suljettuna, muut saunat avataan maanantaina 31.1.

Kuntosalien käyttäjämäärää rajataan. Ollikkalan ja uimahallin kuntosaleissa voi olla yhtäaikaisesti enintään 15 käyttäjää ja muissa niin sanotuissa lähikuntosaleissa enintään 10. Salohallin kuntosalin yhdistysten vuorot ovat käytettävissä maanantaista 31.1. alkaen.

Aikuisten ohjattu vesiliikunta, vauva- ja perheuinnit, lapsi-aikuinen -saliliikuntaryhmät ja pienten lasten peuhut käynnistyvät viikolla 5.

Aikuisten ohjattu saliliikunta käynnistyy viikolla 6. Viikon 5 ajan jatketaan ikääntyneiden ulkoiluryhmiä ja etäohjattuja liikuntaryhmiä.

Musiikkiopiston yksilöopetusta järjestetään lapsille, nuorille ja aikuisille lähiopetuksena. Myös musiikkileikkikoulutoiminta järjestetään lähiopetuksena.

Puhallinorkesterit ja jousiorkesterit jaetaan pienempiin kamarimusiikkikokoonpanoihin. Näihin osallistuvat 2003 syntyneet ja sitä nuoremmat oppilaat.

Musiikin hahmotusaineiden (teoria, säveltapailu ja musiikkitieto) opetus järjestetään kaikille ryhmille etäopetuksena.

Kansalaisopistossa käynnistyvät viikolla 5 aikuisten kuoro- ja yhteislaulun sekä teatterin ja sirkuksen kurssit. Kansalaisopiston liikunnan ja tanssin kurssit käynnistyvät 1.2.

Kirjastoissa ei toistaiseksi järjestetä yleisötapahtumia. Ennakkoon tiedotetut tapahtumat kuten yleisöluennot on peruttu.

Kulttuuritila Näkkärin ohjelmistoa ei toteuteta helmikuussa.

Taidemuseo Veturitallin maksutonta yleisöopastusta perjantaisin ei järjestetä helmikuussa.

Rajoitukset eivät koske nuorisopalvelujen nuorisotilatoimintaa. Skeittihalli Tunneli on avoinna.

Koronanäytteiden otto jatkuu sunnuntaisin

Kaupunki jatkaa koronanäytteiden ottoa sunnuntaisin myös helmikuussa.

Sunnuntaisin ajan ja lähetteen näytteelle saa soittamalla numeroon 02 772 3023 kello 8–16.

Koronarokotuspisteen aukioloajat supistuvat helmikuun alussa. Rokotuspiste ei ole enää auki lauantaisin ja sunnuntaisin.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Hilkka Halla
3 kuukautta sitten

Toivottavasti kaupungin päivätoimintaan osallistuvatkin saisivat palata työpaikoilleen. Onkohan aivan varma, että ihmisten eristäminen parantaa terveyttä?