Vilppaan ensi keskiviikon kotiottelu on peruttu – BC Nokia joutui karanteeniin

0

Vilppaan ensi viikon keskiviikon kotiottelu BC Nokiaa vastaan siirretty eteenpäin.

BC Nokia tiedotti perjantaina, että joukkueessa on ilmennyt koronavirustartuntoja. Nokian kaupungin tartuntatautilääkäri määräsi joukkueen viiden päivän karanteeniin, mikä tarkoittaa sitä, että keskiviikon ottelua ei voida pelata.

BC Nokian lauantain vierasottelu Uudenkaupungin Korihaita vastaan peruttiin välittömästi ja keskiviikon Vilpas-ottelu myöhemmin perjantai-iltana.

Vilppaalla on tämänhetkisen ohjelman mukaan ensi viikolla ainoastaan yksi ottelu: lauantaina Tampereen Pyrintöä vastaan Salohallissa.

Se lienee varmaa, ettei Vilppaan kanssa viimeisistä ylemmän jatkosarjan paikoista taisteleva BC Nokia ehdi pelaamaan jäljellä olevia viittä runkosarjan otteluaan 5. helmikuuta mennessä – tuon päivämäärän piti olla runkosarjan viimeinen pelipäivä.