”Aamuni alkavat aina samalla tavalla. Haen postilaatikosta päivän Salkkarin, laitan kahvin tulemaan ja käyn suihkussa. Sen jälkeen istahdan pöydän ääreen kahvikupin kanssa ja avaan lehden. Haluan lukea aamulla lehden paperisena. Mökillä tai reissussa luen lehden tabletilta. Päivän mittaan seuraan tuoreita uutisia myös Salkkarin sovelluksesta”.
Kuten tekevät monet muutkin. Sovelluksen avulla on helppo seurata päivän tapahtumia ja uutisvirtaa kännykästä niin kotona kuin reissussakin.
Salon Seudun Sanomien kokonaistilaus sisältää perinteisen paperilehden lisäksi digitaalisen näköislehden, sss.fi-sivuston täyden lukuoikeuden sekä muhkean digilehtiarkiston, josta on helppo hakea uutisia menneiltä vuosilta. Kestotilaajan tilaukseen sisältyvät myös monet edut, joita tarjoamme vuoden aikana: edullisia lippuja teatteriesityksiin, ilmaisia sisäänpääsyjä urheilutapahtumiin, peuhupäiviä lapsille ym. Etuihin kuuluvat myös edulliset ilmoitushinnat (Ilon pisarat, luokitellut ilmoitukset, Löytölaari).
Tilaajat ovat lehden olemassaolon tärkein tekijä. Ilman tilaajia ei ole lehteä. Paikalliset uutiset, kaupungin päätöksenteko, tapahtumat ja kauppojen parhaat tarjoukset löydät vain paikkakunnan omasta lehdestä. Salkkari on Salossa Sinulle tehty.