Kerro näkemyksesi jätehuollosta

0
Salolaisilta kysytään mielipiteitä jätehuollon kehittämisestä.

Asukkailta kysytään parhaillaan näkemyksiä jätehuollosta Lounais-Suomessa.

Asukaskyselyyn voivat vastata sekä vakituiset että vapaa-ajan asukkaat. Kysely on avoinna helmikuun loppuun asti.

Kyselyn tuloksia käytetään alueen kuntien yhteisen jätehuoltopoliittisen ohjelman päivittämisessä vuosille 2023–2028. Ohjelmassa esitetään yhteinen näkemys kuntien jätehuollon tavoitteista sekä keinoista, joilla ne voitaisiin saavuttaa.

Jätehuoltopoliittisen ohjelman laativat ja toteuttavat alueen 18 kuntaa. Salon lisäksi mukana ovat Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Turku ja Uusikaupunki.

Mukana ovat myös kuntien omistama jätehuoltoyhtiö Lounais-Suomen Jätehuolto Oy ja yhteinen jätehuoltoviranomainen Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta. Jätehuoltolautakunta on vastuussa ohjelman valmistelusta ja seurannasta.

Mihin suuntaan jätehuoltoa kehitetään Lounais-Suomessa? -asukaskyselyyn pääsee tästä.