MLL:n perhekahvilat ovat avaamassa oviaan Salossa

0
MLL:n perhekahvilatoiminta on jatkumassa muun muassa Perniössä.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) yli 30 perhekahvilaa aukeaa Varsinais-Suomessa koronatauon jälkeen.
Perhekahvilat ovat avautuneet ja avaamassa oviaan muun muassa Salon Hajalassa, Halikossa, Kiikalassa, Muurlassa, Perniössä ja Suomusjärvellä sekä Somerolla. Lisäksi jatkuu monipuolinen perhetoiminta verkossa.
–Perheet ovat kovasti odottaneet perhekahviloiden aukeamista, sillä perhekahvilatoiminta lisää toivottua yhteisöllisyyttä, jonka tarve on entisestään korostunut korona-aikana. Perhekahviloissa kaikki nauttivat: aikuiset saavat jutteluseuraa ja lapset leikkiseuraa, kuvailee MLL:n Varsinais-Suomen piirin perhekeskustoiminnan koordinaattori Miia Päiviö tiedotteessa.
MLL kaipaa toimintaan mukaan uusia aktiivisia ohjaajia.
– Mikäli haluaisit toimia perhekahvilaohjaajana, ota yhteyttä oman alueesi paikallisyhdistykseen ja tiedustele lisää, Päiviö vinkkaa.