SalPa kohtaa Suomen cupissa joko Ruskon Pallon tai ÅIFK:n

0

Salon Palloilijat kohtaa jalkapallon Suomen cupin 3. kierroksella Ruskon Pallon tai Åbo IFK:n vieraskentällä.

Vitosessa pelaavan Ruskon Pallon ja Kolmosessa pelaavan ÅIFK:n 2. kierroksen ottelu pelataan aprillinpäivänä 1. huhtikuuta. Tuon ottelun voittaja saa siis kotikentälleen SalPan.

Kolmannen kierroksen otteluparit arvottiin torstaina Veikkaus TV:n suorassa lähetyksessä.

Kolmannen kierroksen pelipäivä sovitaan seurojen kanssa myöhemmin. SalPalla on tuore kokemus ÅIFK:sta harjoitusottelusta, joka päättyi kuukausi sitten maalittomaan tasapeliin.

– Ruskon Pallosta ei ole havaintoa, mutta ÅIFK on erittäin hyvin valmennettu ja organisoitu Kolmosen joukkue. Hyvin saamme pelata, jos aiomme päästä jatkoon, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä kommentoi arvontatulosta Veikkaus TV:n lähetyksessä.

Kolmannella kierroksella on mukana 108 joukkuetta, joista 50 on kolmelta korkeimmalta sarjatasolta ja 58 Kolmosesta alaspäin. Veikkausliigasta mukana tässä vaiheessa on kuusi seuraa, loput kuusi tulevat mukaan seuraavalla kierroksella.

Suomen cup huipentuu 17. syyskuuta Helsingin Olympiastadionilla pelattavaan finaaliin.

Nousua Ykköseen jahtaavan SalPan harjoitusottelut jatkuvat jo lauantaina, kun Kakkosen B-lohkon paikallisvastustaja Kaarinan Pojat tulee vierailulle Urheilupuistoon. Ottelu alkaa kello 13.

SalPan kausi Kakkosessa alkaa lauantaina 23. huhtikuuta kotiottelulla tamperelaista Ilves-Kissoja vastaan.