Teijon rinteissä lasketellaan kauden päätöspäivänä tukea ukrainalaisille

0
Teijo Ski & Action Parkissa vietetään sunnuntaina kauden päätöspäivää. Silloin rinteissä tehdään laskettelemalla hyvää eli lipputulot menevät Ukrainan sodasta kärsivien hyväksi. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Teijo Ski & Action Park järjestää tulevana sunnuntaina 3. huhtikuuta hyväntekeväisyyspäivän, jonka aikana kerätään varoja Ukrainan sodasta kärsiville.

Kyseessä on Teijo Ski & Action Parkin kauden päätöspäivä. Silloin ihmiset ovat tervetulleita laskettelemaan keskuksen rinteisiin ja viettämään talvipiknikkiä. Päivän lipputulot ohjataan lyhentämättöminä ukrainalaisten hyväksi.

– Päivän teemana on tehdä laskettelemalla hyvää. Alle 12-vuotiailta lippu on 5 euroa ja yli 12-vuotiailta 10 euroa. Myös kausikorttilaisten toivotaan maksavan 5 euroa. Tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen muun muassa SPR:n Katastrofirahaston kautta, kertoo yrittäjä Tapani Kakko.

– Jos saisimme päivän aikana vaikka 100–150 kävijää, siitä tulisi jo hyvä summa, Kakko toivoo.

Rinteet ovat tapahtumapäivänä auki klo 9–16. Rinneravintola ja välinevuokraamo ovat jo suljettuja, mutta mukaan voi ottaa omat piknik-eväät. Niitä voi nauttia ravintolan terassilla ja sitä varten tuoduilla pitkillä pöydillä. Myös laavu ja grillit ovat vapaassa käytössä.

– Meillä on takana suhteellisen hyvä talvikausi, ja ajattelimme, että voisimme käyttää osan tuotosta Ukrainan sodasta kärsivien auttamiseksi. Molemmat vanhempanikin tulivat sodan aikana tänne evakkoina. Kyllä meidän jotakin pitää tehdä ukrainalaisten hyväksi, Kakko summaa.

Hyväntekeväisyyspäivä Teijo Ski & Action Parkissa (Teijontie 345) 3. huhtikuuta klo 9–16.