Toisiko muutos isännöintiin ratkaisun ongelmiin? Perussuomalaiset haluaa selvittää, voisiko Salon Vuokratalot Oy:n isännöinti olla kaupungin omaa toimintaa

2
Ongelmia on ilmennyt esimerkiksi Perttelin Paltankujan vuokrataloissa. Syyskuun alussa tilanne oli se, että rivitalon kuivaushuoneen katto vuosi. Remontin sijaan tilanne hoitui kolmella ämpärillä. SSS arkisto/Tommi Loimovuori

Perussuomalaisten hallitusryhmä haluaa selvittää mahdollisuutta ottaa Salon Vuokratalot Oy:n isännöinti kaupungin omaksi toiminnaksi.

Ryhmä toivoo, että selvityksessä otetaan huomioon mahdollisen muutoksen kustannukset, hyödyt ja haitat. Selvitys tuodaan kaupungihallitukselle.

Salon Vuokratalojen tilanne on puhuttanut sen jälkeen, kun joukko asukkaita ihmetteli julkisesti taloyhtiönsä huonoa hoitoa viime syksynä. Salon kaupunginhallituksen konsernijaosto on patistanut vuokrataloyhtiötään pitämään huolta kaupungin kiinteistöistä.

Lue myös: 

Paltankujan tapaus paljasti puutteita myös muissa vuokrakohteissa – Salon kaupunki ryhtymässä toimiin

Salon kaupunki: Vuokratalojen ongelmat täytyy selvittää – ”Ei hyvää mainosta Salolle eikä vuokrataloyhtiölle”

Isännöitsijä ei reagoi, huoltomies ei tule – Perttelin Paltankujan asukkaat ihmettelevät, aikooko Salon Vuokratalot Oy ajaa talot purkukuntoon

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
keijo.k
3 kuukautta sitten

On alkanut näyttämään siltä, että ulkoistamisen vaikutukset alkavat monissa asioissa konkretisoitua tällä ikävällä tavalla.

Salolainen
3 kuukautta sitten

Samaa ongelmaa on muissakin kohteissa. Mitään ei korjata jos ei ole aivan pakko… saa aidat ja räystäslaudat lahota paikalleen.