Lounais-Suomen poliisilla riittänyt työsarkaa pääsiäisenä – tehtäviä keskimäärin neljän minuutin välein

0

Lounais-Suomen poliisi tiedotti maanantaiaamuna, että sen kokonaistehtävämäärä on ollut pääsiäispyhien aikana noin 1 400. Lukema tarkoittaa käytännössä sitä, että tehtäviä on ollut keskimäärin neljän minuutin välein.

Kotihälytyksiä on suoritettu tämän pääsiäisen aikana noin sata, eli keskimäärin tunnin välein, tiedotteessa kerrotaan. Syynä kotihälytyksiin on ollut useimmiten häiritsevä meteli tai perheväkivalta.

Kahtena viime pääsiäisenä kotihälytysten määrä oli noin puolet suurempi. Poliisi arvioi, että tuolloisilla ravintolarajoituksilla on ollut merkittävä osuus asiaan.

Poliisi on hälytetty pyhien aikana 25 kertaa tehtävälle asiakkaan itsetuhoisuuden tai tähän liittyvän avunpyynnön vuoksi. Odottamattomia kuolemantapauksia poliisille on tullut tutkittavaksi noin parikymmentä kappaletta. Edellä mainittua lukemaa poliisi pitää huomattavana.