Salon kaupungin koronanäytteenotto avautuu keskiviikkona rajoitetusti

1

Salon kaupungin koronanäytteenotto avautuu rajoitetusti 6. huhtikuuta.

Keskiviikosta alkaen koronatestejä otetaan sairaalassa ja laitoksissa hoidettavista potilaista, sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilöstöstä sekä vakavan koronainfektion riskiryhmiin kuuluvista henkilöistä.

Näytteitä otetaan toistaiseksi näillä lääketieteellisillä perusteilla, sillä meneillään oleva hoitajajärjestöjen lakko vaikuttaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tuottamiin laboratoriopalveluihin, joita kaupunki käyttää.

Salon terveyspalveluiden koronaneuvontaa, hoidon tarpeen arviointia, ajanvarauksia ja koronalähetteitä annetaan arkisin oman terveysaseman ajanvarausnumeroista. Näytteitä otetaan maanantaista perjantaihin kello 9–12.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma vuosimallia 46
1 vuosi sitten

Kyllä mää nii kovi jo vartoon, että neljännen korona-rokotteen saisin, kun niit tartuntoi Salossa paljolti on.