Salon kaupungin koronanäytteenotto suljettu hoitajalakosta johtuen

1
Kuva: SSS-arkisto

Salon kaupungin koronanäytteenotto on suljettu toistaiseksi perjantaina alkaneesta hoitajalakosta johtuen, tiedottaa Salon kaupunki. Hoitajajärjestöjen lakko kohdistuu muun muassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriin, joka tuottaa Salon kaupungin käyttämät laboratoriopalvelut.

Työnantajan vaatimaa virallista koronatestiä, joka oikeuttaisi tartuntatautipäivärahaan, ei tällä hetkellä ole mahdollista saada Salon kaupungin terveyspalveluista.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Kyl mää ihmettele
1 vuosi sitten

Eli sitten on pakko mennä töihin vastoin ohjeita, kun on saanut positiivisen kotitestin tuloksen eikä ole oireita. Vai pitäisikö mennä lääkäriin ja valehdella, että kurkku on kipeä ja päätä särkee, niin saisi sairaslomaa. Kumpi lainrikkomus on pienempi?

Ilmaiseksi kukaan ei kotiin jää, kun on oikeutettu palkkaan tai päivärahaan.