Salon uuteen McDonald’siin palkataan 60 työntekijää – rekrytointi alkanut

0
Salon uuden McDonald’s-ravintolan rakentaminen Hämeentien ja Ohikulkutien risteykseen aloitettiin maaliskuun alussa. Nyt rakennuksen koko alkaa jo hahmottua. Kuva: SSS/Marko Mattila

Elokuussa avattavaan Salon uuteen McDonald’s-ravintolaan rekrytoidaan huhti-toukokuun aikana 60 henkilöä. Tarjolla on kymmenen päällikön ja 50 ravintolatyöntekijän paikkaa.

Ravintolaan rekrytoidaan kaksi apulaisravintolapäällikköä ja kahdeksan vuoropäällikköä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi ravintola palkkaa 50 ravintolatyöntekijää kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Apulaisravintolapäälliköiden ja vuoropäällikköjen haut ovat jo käynnistyneet McDonald’sin rekrytointisivustolla. Heidän työtehtäviinsä kuuluu sekä henkilöstön että tuotteiden ja laitteiden johtamista.

– Apulaisravintolapäällikön ja vuoropäällikön tehtävien haussa aiempi esihenkilökokemus otetaan huomioon, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä valitut henkilöt koulutetaan ravintolatyöntekijän koulutuspolun mukaisesti aina esihenkilörooliin saakka, kenttäpäällikkö Janne Raudaskoski kertoo tiedotteessa.

Apulaisravintolapäällikköjen koulutukset alkavat toukokuun puolessavälissä Turun alueen McDonald’s-ravintoloissa. Vuoropäällikköjen koulutukset alkavat Turussa kesäkuun alussa.

Ravintolatyöntekijöiden rekrytoinnit käynnistyvät toukokuussa. Aiempaa työkokemusta ravintolatyöntekijän tehtävään ei tarvita, sillä uusi henkilökunta saa työsuhteen alussa koulutuksen työtehtäviin. Koulutukset järjestetään Turun alueen McDonald’s-ravintoloissa kesän aikana.

Ravintolatyöntekijän työnkuva sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä. Ravintolatyöntekijöiden tehtäviin voi hakea toukokuusta alkaen Suomen McDonald’sin verkkosivuilla.