SalPalla huono arpaonni – joukkue matkustaa MuSan vieraaksi Poriin

0
Jami Siirtolan edustama SalPa matkustaa cupin otteluun Poriin. (Kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo)

SalPalla ei ollut onni myötä jalkapallon Suomen cupin neljännen kierroksen arvonnassa.

SalPa kohtaa porilaisen Musan Salaman vieraskentällä. MuSa pelaa SalPan kanssa samassa Kakkosen B-lohkossa. Ykkösestä viime kaudella Kakkoseen pudonnut MuSa on tuttu joukkue SalPan päävalmentajalle Tero Suonperälle, joka toimi edelliset kaudet MuSan paikallisvastustaja FC Jazzin junioriorganisaatiossa.

SalPan arvontakorissa olisi ollut huomattavasti helpompia vastustajia ja toisaalta kovia vastustajia, jotka olisivat vetäneet myös yleisöä Urheilupuistoon, kuten liigaseurat Tampereen Ilves, IFK Mariehamn ja Valkeakosken Haka tai Ykkösen Ekenäs IF tai Turun Palloseura.

Cupissa kotietu on aina alemman sarjatason joukkueella. Jos joukkueet ovat samalla sarjatasolla, kotijoukkue arvotaan.

SalPa eteni neljännelle kierrokselle voittamalla kaksi viikkoa sitten Kolmosessa pelaavan Åbo IFK:n vieraskentällä 2–1. Neljännen kierroksen ottelu pelataan toukokuun alussa, tarkkaa pelipäivää ei ole vielä sovittu.

SalPan kausi Kakkosessa alkaa lauantaina Urheilupuistossa tamperelaista Ilves-Kissoja vastaan. Ottelu alkaa kello 17.