Auto suistui lasten liikennepuistoon

6

Henkilöauto suistui lasten liikennepuistoon Salossa Hämeentien ja Koskikadun risteyksessä tiistaina iltapäivällä.
Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat, jonka saamien tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut. Autoa oli ajanut iäkkäämpi ihminen.
Auto oli törmännyt tolppaan ja puuhun.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
E-ukko
11 päivää sitten

Hyvin mietitty paikka.

Tämä
10 päivää sitten
Reply to  E-ukko

Juuri yksi päivä mietin tuota samaa, kun uutisoitiin, että tuo paikka avaa taas ovensa. Siinä ajatuksissani totesin myös seuraavanlaisesti: onpa kauhean lähellä vilkkaasti liikennöityä ajorataa tuo puisto.

No nyt sitten ne kauhukuvat toteutuivat. Myös minun mielestäni siis tuon puiston sijainti on erittäin huonosti mietitty. Lapset hengittävät siinä pakokaasuja vilkkaan tien vieressä ja ovat samalla meluisan ympäristön ympäröimänä. Puhumattakaan siitä, että jos joku kolari yms. sattuu tai auto jostain muusta syystä ajautuu pois ajoradalta.

Make
10 päivää sitten
Reply to  Tämä

On niin harvoin auki, että todennäköisyydet auton ajautumiseen lapsen päälle on äärettömän pienet. Kaikelta ei voi suojautua.

Toisekseen, lapsi haistelee pakokaasuja koko kaupungin keskustan alueella varmasti päivän mittaan enemmän kuin lyhyellä visiitillä tuonne.

Rikoo
10 päivää sitten
Reply to  Make

Minunkaan mielestäni riskejä ei kannata minimoida – etenkään lasten kohdalla.

Suojatie
10 päivää sitten
Reply to  Rikoo

Suojatietä ylittäessä jää paljon todennäköisemmin auton alle kuin tuolla puistossa.

Tammisiltalainen
10 päivää sitten

Toivottavasti poliisi ottaa tuolta ”iäkkäämmältä ihmiseltä” ajokortin pysyvästi pois. Lääkärin tulee arvioida potilaan ajokykyä vastaanotolla, mutta käytännössä etenkään yksityislääkäri ei kirjoita ajokieltoa. Menee tuottoisa asiakassuhde pilalle.