Päihtyneitä kuljettajia Salossa ja Somerolla viikonloppuna

0

Poliisi kohtasi Salon ja Someron alueella liikenteessä useita päihtyneitä autoilijoita sekä päihtyneen moottoripyöräilijän.

Poliisipartio pysäytti lauantai-iltana Somerolla Rantatiellä henkilöauton tarkastusta varten. Henkilöauton kuljettajana toimi mieshenkilö, jolle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 2,38 promillea. Miehellä ei ollut myöskään auton ajamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisipartio oli suorittamassa liikennevalvontaa Salon Muurlassa sunnuntaiaamuna. Poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto ylinopeutta. Poliisipartio mittasi autolle nopeuden 105 kilometriä tunnissa 80:n nopeusrajoitusalueella. Auton kuljettajalle tehtiin seulonta-alkometritesti, mikä osoitti alkoholille tulosta alle rangaistavuuden, mutta huumepikatesti osoitti positiivista. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä ylinopeuden osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntaiaamuna Salon keskustassa Helsingintiellä poliisipartio puhallutti moottoripyöräilijän. Moottoripyörää ajanut mies puhalsi mittariin 1,46 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments