Säiliörekka ulos tieltä Särkisalossa – liikenne kulkee taas

1

Säiliörekka ajautui seitsemän aikaan illalla ulos tieltä Särkisalontiellä Särkisalosta noin kaksi kilometriä Förbyn keskustan suuntaan. Täysperävaunuyhdistelmä oli tulossa Förbyn suunnasta.

Rekan ajauduttua ojaan sen nuppiosa kaatui lähes kyljelleen ja perävaunu jäi pyörilleen. Kuljettaja oli osittain puristuksissa rekan ohjaamossa, ja pelastuslaitoksella kesti jonkin aikaa saada hänet irrotettua. Ensihoito kuljetti hänet jatkohoitoon, ja hän voi päivystävän palomestarin mukaan olosuhteisiin nähden hyvin.

Särkisalontie oli onnettomuuden vuoksi poikki vajaat kaksi tuntia, ja se avattiin liikenteelle noin yhdeksän aikaan. Onnettomuuspaikan molemmin puolin oli liikenteenohjaus, ja autot pystyivät kääntymään takaisin. Palomestarin mukaan ruuhkia ei syntynyt.

 

 

Juttua päivitetty klo 21.20.

 

 

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Perhe N.
1 kuukausi sitten

Olemme niin iloisia, että nuorella kuljettajalla kävi niin hyvä tuuri. Toivotamme kaikki hänelle hyvää toipumista. Hyvää työtä pelastustiimiltä kuljettajan saamiseksi pois tästä vaikeasta tilanteesta. Kiitos paljon kaikille!