Salo jatkaa pääsarjojen joukkueiden tukemista

1
Naisten Futsal-liigaa pelaava FC Futsal Halikko saaensi kaudelle suoraa tukea 5 000 euroa. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Salon kaupunki jatkaa pääsarjoissa pelaavien salolaisjoukkueiden tukemista kaudella 2022–2023. Kaupunginhallitus hyväksyi markkinointiyhteistyömallin.
Kaupunki maksaa 15 000 euroa naisten mestaruusliigaa pelaavalle LP Viestille ja Korisliigaa pelaavalle Vilpas Vikingsille kummallekin. Naisten Futsal-liigaa pelaava FC Futsal Halikko saa 5 000 euroa.

Lisäksi kaupunki maksaa otteluisännyydestä 2 500 euroa peliltä. Kaupungilla on kauden aikana yksi otteluisännyys runkosarjassa ja yksi mahdollisissa pudotuspeleissä.

SM-liigan osalta joukkueelle maksettava tuki on korkeintaan 20 000 euroa kaudelta. Kaupunki ei myönnä samana kautena muuta rahallista markkinointiyhteistyötukea. Kansainvälisissä otteluissa kaupungin maksama tuki on tuhat euroa ottelulta sekä koti- että vieraspeleistä.

LP Viestin, Vilpas Vikingsin sekä FC Halikko Futsalin ansiosta Salo tunnetaan urheilu- ja sisäpalloilukaupunkina. Kaupunki näkee pääsarjojen pelaajien olevan esikuvia. Pääsarjojen salolaisjoukkueet ja niiden kannattajat rakentavat myönteistä kaupunkikuvaa.

Kaupunki saa markkinointiyhteistyöllä mainoksensa pääsarjajoukkueen pelaajien koti- ja vieraspeliasuihin. Kotiotteluissa sille kuuluu sekä laitamainos että kuulutusmainos.

Kaupunki saa myös näkyvyyttä joukkueiden ja pelaajien verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, otteluohjelmissa ja kotiotteluiden mainoksissa. Joukkue tai osa sen pelaajista osallistuu kaupungin markkinointiin kuten esiintyy mainosvideoissa tai edustaa tapahtumissa.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarkko Gustafsson
6 kuukautta sitten

Hyvä Vilpas!