Salon McDonald’sin rekrytoinnit käynnissä – uusi ravintola avautuu syyskuun alussa

3
Salon McDonald´s-ravintola alkaa pikkuhiljaa saada muotoaan. Kuva: SSS/Santeri Iltanen

Salon uuden McDonald’s-ravintolan ravintolatyöntekijöiden rekrytoinnit ovat alkaneet.

Uuden ravintolan arvioitiin ensin avautuvan Hämeentien ja Ohikulkutien risteyksessä elokuussa, mutta nyt sen avautuminen on varmistunut syyskuun alkuun. Yhteensä ravintolaan rekrytoidaan 60 henkilöä: kaksi apulaisravintolapäällikköä ja kahdeksan vuoropäällikköä sekä 50 ravintolatyöntekijää.

– Apulaisravintolapäälliköiden haku oli jo huhtikuussa, ja saimme kaksi palkattua. Samoin vuoropäälliköiden haku alkoi silloin. Vuoropäälliköiden haku jatkuu edelleen, ja paikkoja on vielä auki, kertoo kenttäpäällikkö Janne Raudaskoski.

– Ravintolatyöntekijöiden haku on käynnissä ja jatkuu varmasti pitkin kesää. Tarjolla on työtä sekä kokoaikaisille työntekijöille että opiskelijoille pienemmillä tuntisopimuksilla. Myös kuukausipalkkaista työtä on tarjolla, hän jatkaa.

Aiempaa työkokemusta ravintolatyöntekijän tehtävään ei tarvita, sillä uusi henkilökunta saa työsuhteen alussa koulutuksen työtehtäviin. Koulutukset järjestetään Turun alueen McDonald’s-ravintoloissa kesän aikana.

– Olemme saaneet jo jonkun verran työntekijöitä palkattua, mutta lisää tarvitaan. Osa on jo aloittanut työt ja harjoittelun Turussa Skanssin McDonald’s-ravintolassa. Pystymme tarjoamaan jo nyt töitä, ja kun Salon ravintola avaa ovensa, he siirtyvät sinne töihin, Raudaskoski selittää.

Kaikki tähän mennessä palkatut ovat Raudaskosken mukaan Salon seudulta. Tehtäviin voi hakea McDonald’sin verkkosivuilla.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Make
2 kuukautta sitten

Vaikuttaa siltä, että 24 h aukiolo voidaan unohtaa kun työvoimaa ei ole saatavana. Sinänsä ei kyllä haittaa.
Toivottavasti sinne palkataan joku pitämään ympäristö puhtaana ja jokivarteen lisätään roskiksia (kaupunki, herätys!). Roskaa tulee lentelemään ympäristössä, jos ja kun roskikset on ylitäynnä paperia ja ruokajätettä, ja niitä sieltä linnut ja rotat kaivelevat. Samoin voisi Farmoksen tontin joen puoleisellekin reunalle lisätä roskiksen, sillä tuntuu olevan ympäristössä aika paljon Hesen logolla varustettuja roskia, jotka syystä tai toisesta ovat tippuneet maahan ja tuulen mukana kulkeutuvat ympäriinsä.

Honey
2 kuukautta sitten
Reply to  Make

Entä jos kokeiltaisiin toista vaihtoehtoa: velvoitetaan kyseiset yritykset pitämään ympäristö 100m säteellä puhtaana näistä helposti tunnistettavista roskistaan.
Palkatkoon työntekijän sitä varten.

Töissä on Töitä
2 kuukautta sitten
Reply to  Make

Ei nuorisoa kiinnosta enää Donalds’in tai Hesen työt, kun on kirjoitettu siitä työmäärästä, mitä niissä ehkä joutuu tekemään. On ehkä parin kolmen tunnin ajan ruuhkaa, eikä ole aikaa wats appiin yms, niin onhan se kamalaa.?