Salon opetuslautakunta ei ota kantaa Klippulan myyntiin

0

Salon opetuslautakunta ei ottanut tiistaina kantaa Klippulan kesäsiirtolan myyntiin. Lautakunta päätti Päivi Lehtisen (ps.) esityksestä antaa kaupunginhallitukselle ja -valtuustolle tiedoksi vain, että opetuslautakunnalla ei ole tarvetta Klippulalle.

Sivistyspalveluiden johtaja Pia Stoorin esitys sisälsi lisäksi toteamuksen, että myyntipäätöstä ei ole tarvetta perua. Tämän osuuden lautakunta jätti vastauksestaan pois.

Klippula on tällä viikolla sekä opetuslautakunnan että vapaa-ajan lautakunnan käsiteltävänä, sillä kaupunginvaltuusto päätti tehdä selvityksen kesäsiirtolan käyttömahdollisuuksista. Taustalla on vasemmistoliiton esitys, että Klippulan myyntiaikeet perutaan. Vapaa-ajanlautakunta käsittelee asiaa torstaina.
Klippulan myynnistä on puhuttu Salossa jo vuosikausia.

Lue myös: Klippulan säilyttäminen sai Salon valtuustossa tukea