SalPa ei kohtaa vieläkään jättiläistä – cuparpa toi vierasottelun joko Kouvolaan tai Järvenpäähän

0

SalPan vastustaja jalkapallon Suomen cupin viidennellä kierroksella on joko järvenpääläinen Nouseva Laaka tai Kouvolan Jalkapallo. Kumpikin seura pelaa Kolmosessa ja SalPa Kakkosessa. SalPa arvottiin otteluparin vierasjoukkueeksi. Arvonta suoritettiin torstaina Veikkauksen toimistolla.

KouLan ja KJP:n neljännen kierroksen ottelu pelataan sunnuntaina.

SalPan arpaonni oli siinä mielessä loistava, että arvonnassa oli mukana 26 joukkuetta, joista seitsemän Veikkausliigasta ja viisi Ykkösestä.

Toisaalta SalPa joutuu pelaamaan kolmannenkin cupottelunsa vieraskentällä, eikä saanut Urheilupuistoon yleisöä taatusti vetävää liigajoukkuetta kuten Haka, KuPS tai IFK Mariehamn. Tarjolla olisi ollut myös mielenkiintoinen paikallispeli Ykkösessä pelaavaa Ekenäs IF:ää vastaan.

Kolme liigaseuraa FC Inter, SJK ja HJK kohtaavat sääntöjen mukaan omat reservijoukkueensa, joten näiden joukkueiden saaminen Urheilupuistoon oli tässä vaiheessa mahdotonta.

Cupin viidennellä kierroksella on mukana enää 32 joukkuetta, joten SalPalla on loistava mahdollisuus päästä 16 parhaan joukkoon, jossa oletetettavasti enemmistö on liigaseuroja.

Suomen cupin viides kierros pelataan toukokuun lopussa.

Sitä ennen SalPa kohtaa lauantaina Urheilupuistossa Kakkosen B-lohkon paikallisvastustajan Kaarinan Pojat. Ottelu pelataan tekonurmella.

Päivitetty klo 15.30: Kotietu ei tule automaattisesti alemman sarjan joukkueelle.