SalPan surkea cuponni sai jatkoa – vierasottelut jatkuvat tällä kertaa Helsingissä

0
SalPa ja PK-35 kohtasivat toisensa helmikuussa harjoitusottelussa. Tuolloin Oskari Jakosen SalPa taipui PK-35:lle maalein 1-2.

Suomen cupin 16 parhaan joukkoon edenneen Salon Palloilijoiden arpaonni jatkui surkeana.

Kakkosessa pelaavalle SalPalle arvottiin kuudennelle kierrokselle jälleen kerran vierasottelu, eikä vastustajakaan ole helppo tai kovinkaan mielenkiintoinen: Ykkösen seura PK-35 Helsingistä. Joukkueet kohtasivat jo helmikuun harjoitusottelussa Salossa, tuolloin PK-35 oli parempi maalein 2-1.

Kuudennen kierroksen eli neljännesvälierien muut otteluparit ovat: IFK Mariehamn-HIFK, HJS-Haka, MP-KuPS, FC Lahti-Atlantis, SJK-FC Inter, JäPS-AC Oulu, VPS-HJK.

Arvonnan suoritti Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva.

SalPalla on silti vielä mahdollisuus saada niin sanottu ”iso paisti” Urheilupuistoon, sillä puolivälierissä otteluparin PK-35-SalPa voittaja kohtaa otteluparin IFK Mariehamn-HIFK voittajan kotikentällään. Eli jos SalPa yllättää PK-35:n, kohtaa se seuraavalla kierroksella liigaseuran Urheilupuistossa.

SalPan cuptaival on toistaiseksi kulkenut seuraavaa reittiä: 3. kierroksella kaatui Kolmosen Åbo IFK 2-1, 4. kierroksella Kakkosen lohkotoveri Musan Salama rangaistuspotkukilpailussa ja 5. kierroksella Kouvolan Jalkapallo 6-3. SalPa on pelannut kaikki ottelut siis vieraskentällä.

Kuudennen kierroksen runkopelipäivä on 15. kesäkuuta, mutta otteluita voidaan pelata myös välillä 11.-14. kesäkuuta.

Puolivälierien runkopelipäivä on 2. heinäkuuta ja välierien 13. elokuuta. Finaali pelataan Helsingin Olympiastadionilla 1. lokakuuta.