Sarparanta keikalle kotikaupunkiinsa Saloon

0
Sarparanta-yhtyessä ovat mukana Sampsa Sarparanta ( laulu, kitara, koskettimet), Janne Tanskanen ( kitara, pedal steel, ohjelmointi), Olli Noroviita (basso) ja Saska Ketonen (rummut). Kuva: Jyrki Hietala

Sarparanta-yhtye saapuu keikalle kotikaupunkiinsa Saloon perjantaina.

Yhtye julkaisi lokakuussa debyyttialbuminsa Takaisin merkitykseen . Levy on kerännyt paljon kehuja sekä yleisöltä että musiikkimedian taholta.

Sarparanta-yhtye on No Shamen laulaja/lauluntekijänä sekä kuvataitelijana tunnetun Sampsa Sarparannan pitkään odotettu paluu musiikkikentälle.

Takaisin merkitykseen -levyltä julkaistut kaikki neljä singlebiisiä ovat nousseet Radio Suomirockin ja Yle puheen soittolistoille. Kappale Tämä voisi olla paratiisi on kuluvan vuoden soitetuimpia kappaleita Radio Suomirockilla.

Sarparanta oli myös ehdolla vuoden yhtyeeksi tämän vuoden Indie Awards gaalassa. Yhtye soittaa kesäkuussa Rockfest-festareilla Hyvinkään lentokentällä.

Sarparanta- yhtyeessä kuullaan Sampsa Sarparannan (laulu, kitara, koskettimet) lisäksi Janne Tanskasta (kitara, pedal steel, ohjelmointi) Olli Noroviitaa (basso) ja Saska Ketosta (rummut).

Sarparanta Bar Volumessa 13.5. kello 21.30.