Kolme ihmistä haavoittui puukotuksessa Norjassa – epäilty tekijä ja yksi puukotetuista naimisissa

0

Kolme ihmistä haavoittui puukotuksessa Noren kylässä Norjassa perjantaiaamuna. Epäilty tekijä puukotti naista ja miestä sekä haavoittui välikohtauksessa myös itse lievästi.
Haavoittuneella naisella kerrottiin alkuunsa olevan hengenvaarallisia vammoja. Yleisradioyhtiö NRK:n mukaan poliisi on kuitenkin sittemmin tiedottanut, ettei naisella ole enää hengenvaaraa.
Poliisin tiedotteen mukaan epäilty mies ja puukotettu nainen ovat naimisissa. Epäillyllä ja haavoittuneella naisella on NRK:n mukaan useita yhteisiä lapsia, joista huolehtivat nyt poliisi ja lastensuojelupalvelut.
Poliisi sai NRK:n mukaan ilmoituksen tapahtumista hieman ennen yhdeksää aamulla ja epäilty tekijä otettiin kiinni noin 15 minuuttia teon jälkeen.
Poliisi on kuvaillut tapahtumaa hengenvaaralliseksi väkivallanteoksi.

Puukotus tapahtui lukion läheisyydessä

NRK:n mukaan puukotus tapahtui lukion, Joker-ruokakaupan ja bussipysäkin läheisyydessä Noren kylässä Nore og Uvdalsin kunnan alueella. Useiden oppilaiden kerrotaan todistaneen tapahtumia.
NRK:n mukaan paikallinen poliisipäällikkö sanoo, että todistajia kuulustellaan iltapäivän aikana.
Myös lukio vahvistaa verkkosivuillaan, että koulun läheisyydessä on tapahtunut välikohtaus.
– Poliisi ja terveydenhuollon ammattilaiset ovat koululla niitä oppilaita varten, jotka kaipaavat keskusteluapua, lukio ilmoittaa verkkosivuillaan.
Alueen pormestari Jan Gaute Bjerke kertoo NRK:lle, että kunnan pelastushenkilöstö ryhtyi välittömästi turvaamaan alueen julkisia rakennuksia kuten kouluja.
Nore og Uvdalsin kunta sijaitsee Numedalin suuressa laaksossa Oslosta luoteeseen päin.
—-
Lähteenä myös uutistoimistot TT ja AFP.

https://www.nrk.no/norge/tre-personer-skadet-i-knivstikking-i-numedal-1.15973623

Minja Viitanen

STT

Kuvat: