Angelniemellä ja Kemiössä tällä viikolla päällystystöitä

2
Päällystystyöt tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Kuva: Varsinais-Suomen ely-keskus

Kemiönsaaressa Mjösundin maantiellä (12061) ja Salossa Angelniemen maantiellä (12091) tehdään tällä viikolla päällystystöitä, tiedottaa Varsinais-Suomen ely-keskus.

Maanteiden päällystystyöt tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Kaksikaistaisilla teillä maantien liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta, ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen, kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata vain kuivalla kelillä.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Loistava päätös
8 kuukautta sitten

Nyt tehdään tarpeellista työtä. Olin onnettomaan kuntoon päässeestä Angelniementiestä yhteydessä kolmeen aikaisempaan liikenneministeriin. Yksi maalaili päällysteen poistoa ja muuttamista soratieksi. Toinen totesi, ettei määrärahoja ole eikä tule.

Lopultakin tehtiin korjauspäätös ja juuri oikealla hetkellä ennen Ukrainan sodan syttymistä. Sittemmin kustannusten äkkijyrkkä nousu olisi takuulla ollut uusi syy kieltäytyä päällystystöistä. Äänestäjänä tulen neljän vuoden välein kiittämään uudesta asfaltista mökille.

Autoileva autoilija
8 kuukautta sitten

Ei hyvin hoidettu soratie ole asflttia huonompi, mutta hoito on kalliimpaa, jos hyvin hoidetaan. Mutta tuskin hoidettaisiin.

Tienpidon yksityistäminen oli suuri virhe. Entisaikaan TVH:n rahat menivät kaikki tienpitoon, nyt pitää jäädä voittoa toiminnan harjoittajalle, ja mistä se voitto niistä rajoista, jotka on osoitettu tieosuuden hoitoon.