Anna-Kristiina Korhosen kokonaispalkaksi 12 362 euroa kuukaudessa

2
Salon kaupunginhallitus käsittelee kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhosen johtajasopimusta ensi maanantaina. Kuva: SSS Arkisto/Jan Sundman

Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhosen kokonaispalkka on 12 362 euroa kuukaudessa. Asiasta sovitaan johtajasopimuksessa, jota kaupunginhallitus käsittelee ensi maanantaina.

Kaupunginjohtajan tehtävän painopisteet ovat strategiaprosessin johtaminen, elinvoimaisuuden ja pitovoiman kehittäminen, kaupungin imagon vahvistaminen sekä edunvalvonta ja Salon aseman vahvistaminen.

Painopisteiksi johtajasopimukseen on kirjattu myös toiminnan ja talouden tasapainosta huolehtiminen, kaupunkikonsernin ja henkilöstöorganisaation johtaminen ja kehittäminen sekä kaupungin päätöksenteon ja henkilöstöorganisaation toiminnan yhteensovittaminen.

Yhteistyön edistämiseksi kaupunginjohtajan pitää järjestää keskeisistä asiakokonaisuuksista informaatio- ja neuvottelutilaisuuksia luottamushenkilöjohdon kanssa. Kaupunginhallitus ja kaupunginjohtaja sitoutuvat edistämään luottamusta ja avointa keskustelukulttuuria.

Tavoitteiden toteutumista arvioidaan vuosittain kehityskeskusteluissa, joihin osallistuvat kaupunginjohtaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtajisto.

Johtajasopimuksessa sovitaan myös, miten menetellään, jos kaupunginjohtaja menettää valtuuston luottamuksen. Alle kahden vuoden palvelusuhteen päättyessä maksetaan kuuden kuukauden palkkaa vastaava korvaus ja pidemmästä suhteesta yhdeksän kuukauden palkkaa vastaava korvaus.

Johtajasopimuksen hyväksyy kaupunginvaltuusto.

Kaupunginvaltuusto valitsi vt. kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhosen kaupunginjohtajaksi 16. toukokuuta. Ensi maanantaina kaupunginhallituksen listalla on virkavaalin vahvistaminen.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
valittakaa
12 päivää sitten

Eikö valinnasta ole oikaisuvaatimusaikakin vielä käynnissä? Valinta voidaan vasta sen jälkeen vahvistaa.

Vähempikin riittäisi
12 päivää sitten

Mikäs on, kun kaupunginjohtajan palkka vaan nousee, vaikka kunnalla menee huonommin? Sit vielä annetaan Ihme ja kumman mennä konkurssiin, kun Salo ei ole yhtään tukenut tätä erityisnuorten toimintaa. Kyllä hävettää taas olla salolainen! Hyperloopiin laitetut rahat jos olisi ohjattu Ihkun toimintaan, he olisivat pärjänneet sillä pitkään. Mitä Salo sai, ei mitään Hyperloop-projektista. Ai, niin pääsiväthän työntekijät Nevadan reissulle.