Hyvinvointialueelle haetaan nimeä

5

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle halutaan löytää arjen käyttöön ja varsinaissuomalaisten suuhun sopiva nimi. Aiheesta avattiin torstaina verkkokysely.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään lopullista nimeä valittaessa. Nimestä päättää Varsinais-Suomen aluehallitus.

– Toivottavasti löydämme nimen, joka viestii palveluistamme, toimii arjessa niin suomeksi kuin ruotsiksi ja olisi myös verkkopalveluissa kätevä käytössä, kertoo aluehallituksen puheenjohtaja Sanna Vauranoja (kok.) tiedotteessa.

Hyvinvointialueet aloittavat toimintansa ensi vuoden alussa. Silloin vastuu sosiaali- ja terveyspalveluista ja pelastustoimesta siirtyy kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueille.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen nimikysely on avoinna keskiviikkoon 15. kesäkuuta asti. Hyvinvointialueen verkko-osoite on vshyvinvointialue.fi.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi on jo olemassa
2 kuukautta sitten

Varsinais-Suomen hyvinvointialue. Siinä se jo on. Ei siihen nimeen tarvitse eikä pidä tuhlata aikaa ja rahaa.

Ei muuta nimeä
2 kuukautta sitten

Juuri näin.
Varsinais-Suomen hyvinvointialue on ihan riittävä nimi, ei tarvita muuta nimeä.

Yksi täti
1 kuukausi sitten

Ainakin jokainen tietäisi, missä on ja mitä se tarkoittaa. Ainakin pitäisi tarkoittaa? Liian monet keksityt nimikkeet unohtuvat useimmilta.

Olli P.
1 kuukausi sitten

Kyllähän nimen keksimiseen nyt aina yksi konsultti- tai brändäystoimisto tarvitaan ja tietenkin asianomainen palkkio, esimerkiksi 200 000 euroa.

VK
1 kuukausi sitten

Hyvinvointialue -nimi sopii mainiosti politrukeille ja virkamiehille, rahaa tulee ja hyvin voidaan. Pahoin pelkään, että palvelujen käyttäjille pahoinvointialue olisi ehkä osuvampi, maksut nousevat ja palvelut heikkenevät.