Iltatorin kautta juhannuksen viettoon: Salolainen teko -finalistit julki ja kasarishow

0
Vuorossa on jo kesän kolmas iltatori. Viime viikolla Portion boysia saapui kuuntelemaan noin 11 500 henkeä. Kuva kesän ensimmäiseltä iltatorilta, jossa musisoi Vesterinen yhtyeineen. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo.

Salon iltatorilla julistetaan torstaina Salolainen teko -finalistit. Finalistit kuullaan kello 17.45 torin lavalla.

Vuoden salolainen teko on Salon nuorkauppakamarin projekti, jonka tavoitteena on tuoda esiin erilaisia yhteisön hyväksi toteutettuja aikaansaannoksia Salon alueella. Nuorkauppakamari on kerännyt yleisöltä ehdotuksia vuoden teoksi. Niistä raati on valinnut kymmenen finalistia äänestykseen.

Teon taustalla voi olla yritys, yhdistys, urheiluseura, työpaikka-, koulu- tai opiskelijaryhmä tai yksilö. Lisäksi ilmiannettava teko pitää olla tehtynä edellisen kalenterivuoden ajalta.

FINALISTIEN julistuksen jälkeen torilla jammataan 80-luvun musiikin tahtiin. Kasari 80’s show soittaa 1980-luvun bilemusaa aikakauteen sopivissa vaatteissa. Yhtyeen solistit ovat Heidi Brunila, Pia Nummila-Väkiparta ja Harry Lindström. Bändissä soittavat Timo Rautala, Karri Rannikko ja Markku Laukkanen.

Ympyräparkissa on lasten kirpputori, jossa myyjän tulee olla alle 18 -vuotias. Myyntiaika on kello 16-20. Pysäköintikielto alueella alkaa kello 14.
Torilla on myös kirpputorimyyntiä kello 16-20.
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments