JJ’s BBQ valittiin yleisöäänestyksessä Suomen parhaaksi burgeriravintolaksi

0
JJ’s BBQ -ravintolan yrittäjänä toimii Jari-Jukka Kallunki, joka työskentelee usein ravintolan tiskillä. Asiakkaiden tapaaminen on hänelle tärkeää. Kuva: SSS arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salolainen JJ’s BBQ on valittu Suomen parhaaksi hampurilaisravintolaksi Burger Lovers Finland -yhteisön avoimessa yleisöäänestyksessä.

Ääniä annettiin yhteensä 31 800 kappaletta, joista JJ’s BBQ:lle osoitettiin 7,6 prosenttia. Toiseksi äänestyksessä tullut Naughty Brgr sai 5,2 prosenttia äänistä ja kolmanneksi sijoittunut Kauppuri 5 3,3 prosenttia.

Burger Lovers Finland laati listan Suomen sadasta laadukkaimmasta hampurilaisravintolasta. Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää mieliravintolaansa sekä listalta että sen ulkopuolelta.

Äänestyksen tulokset julkistettiin Helsingissä sunnuntaihin asti vietettävillä Burger Lovers -festivaaleilla.

– Tavoitteenani oli aluksi kiertää mahdollisimman monet festarit aitoja barbeque-herkkuja ja savustimia myyden. Rakensin autotalliini ammattitason keittiön ja myin savustettuja lihoja suoraan kotoani. Festivaaleilta saatu maine auttoi alkuun ja asiakkaat löysivät meidät pian. Nyt suunnittelemme jo laajentumista, jossa tämä upea palkinto meitä varmasti auttaa, JJ’s BBQ:n ravintoloitsija Jari-Jukka Kallunki toteaa tiedotteessa ja kiittää henkilökuntaansa, asiakkaitaan sekä suomalaista burgeriyhteisöä.