Kaahareita jäi kiinni Salossa

5

Liikennetehtävät työllistivät viikonloppuna poliisia Salon alueella. 17-vuotias kaahasi kovaa ylinopeutta Salossa, rattijuoppo ajoi ojaan Särkisalossa ja epäilty rattijuoppo jäi poliisin haaviin Suomusjärvellä.

17- vuotias salolaisnuorukainen ajoi lauantaina noin kello 1.30 aikaan Somerontiellä 125km/h nopeusrajoituksen ollessa 50km/h. Poliisi epäilee nuorukaista törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi sai tehtävän henkilöauton ulosajosta Särkisalossa lauantaina noin kello 20 aikaan. Tapahtumapaikalla epäilty henkilöauton kuljettaja noin 50-vuotias salolaismies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 2,3 promillen lukeman eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Poliisi pysäytti lauantaina noin kello 16 aikaan Suomusjärvellä Helsingintiellä 80 km/h nopeusrajoitusalueella 125 km/h ajaneen henkilöauton. Kuljettajalle suoritettu seulonta-alkometripuhallus antoi tulokseksi 1,1 promillea. Lisäksi huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille. Poliisi määräsi parikymppisen salolaismiehen väliaikaiseen ajokieltoon ja epäilee miehen syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tuhmin päätös ikinä
19 päivää sitten

Kuka keksi antaa ajokortteja 17-vuotiaille? Näitä hurjia nopeuksia saa lukea jatkuvasti. Jos pitää antaa poikkeuslupa, niin ajo olisi sallittu vain sitä varten, mihin sitä on anottu. Eli koulumatka, työmatka tai matka harrastukseen.

Kaikki muu kulkeminen, niin siitä mojovat sakot. Tai oikeastaan tuon ikäiset eivät kuulu liikenteeseen, kun välttämättä 18-vuotiaanakaan tai vanhempana ei ole järkeä päässä.

Urpo
19 päivää sitten

”Tai oikeastaan tuon ikäiset eivät kuulu liikenteeseen”

Toivottavasti tuo ei pidä sisällä ajatusta, että vain autolla liikkuminen on liikennettä. Onhan esimerkiksi jalankulku ja pyöräily täysin tasa-arvoista liikennettä autolla tapahtuvaan verrattuna.

Keijo K.
19 päivää sitten

Väliin tuntuu siltä, että tuo kaahailu ja kaikki muukin laiton liikennöinti nuorisolla olisi perittyä. Jo alakouluikäiset ajelevat lähiöissä viritetyillä, kovaäänisillä ja tunnisteettomilla mopoillaan ja kevareillaan häiriköiden muiden rauhaa.

Kyllä se varmaan sieltä kotioloista kumpuaa tuo käyttäytyminen.

Kulma
18 päivää sitten

Tulkaa Pahkavuoren Otsonkadulle. Täällä nopeusrajoitus on 40 km/h, ja hyvä jos ehtii kävellä suojatiellä tien yli. Kuskit ovat varmaan sokeita, kun ajavat 80 km/h alkaen ja iltaisin ja viikonloppuisin 100 km/h.

Keijo K.
18 päivää sitten
Reply to  Kulma

Ei ne varmaankaan sokeita ole, vaan nykyajan asenteita omaavia kuljettajia. Luulevat olevansa niitä maanteiden kuninkaita.

Jos kehitys kaikkiaankin lakien ja sääntöjen noudattamisen suhteen on se mitä se nykyään on, olemme pulassa.