Kesäkonsertti juhannussunnuntaina Särkisalon kirkossa

0
Konsertti järjestetään Särkisalon kirkossa.

Laulu veen yli läikkyi -konsertti järjestetään juhannussunnuntaina Särkisalon kirkossa. Konsertin ohjelma koostuu suomalaisista sävellyksistä. Ohjelmistossa on musiikkia varhaisen barokin ajalta tämän hetken uutuuksiin.

Konsertissa esiintyvät sopraano Tiia-Maria Saari sekä pianistina Juho Alakärppä. Saari on laulaja ja kirkkomuusikko. Hän on levyttänyt kaikki Oskar Merikannon duetot yhdessä baritoni Kullervo Latvasen ja pianisti Miikka Lehtoahon kanssa.

Alakärpän musisointia on kuultu liedpianistina kotimaassa. Hän on esiintynyt muun muassa Wienin Musikvereinissa ja Berliinin filharmoniassa. Hänen liedpianisminsa on palkittu esimerkiksi ensimmäisellä palkinnolla Kulttuurikeskus Poleenin liedpianistikilpailussa sekä kansainvälisessä Das Lied -kilpailussa Berliinissä.

Kesäkonsertti sunnuntaina 26. kesäkuuta kello 20 Särkisalon kirkossa, osoitteessa Kirkkopolku 4. Konsertin jälkeen tarjotaan iltatee esiintyjien seurassa.