LP Viesti ilmoittautui Challenge Cupiin

0
LP Viestin ja Hämeenlinnan turnaus on tällä kertaa Challenge Cup. (kuva: SSS-arkisto)

Suomen mestaruusliigaseurat ovat lähdössä täydellä volyymillä mukaan Euroopan cup-kilpailuihin ensi kaudella. Korona-aikana osallistuminen on ollut hyvin rajallista, mutta nyt sekä miesten että naisten liigan joukkueet ovat aktiivisia.

Koko naisten mitalipeleihin yltänyt nelikko on ilmoittautuneiden listalla. Mestari Pölkky Kuusamo lähtee Mestarien liigan karsintoihin, hopeajoukkue LP Kangasala CEV Cupiin. 2000-luvun hallitsijoiden Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja LP Viestin on tällä kertaa tyytyminen Challenge Cupiin.

Miehissä kultamitalisti oli tuttuun tapaan VaLePa Sastamala Tampere, joka suuntaa yhtä tuttuun tapaan karsimaan Mestarien liigan lohkopaikasta. Finaalivastustaja Savo Volleyn paikka on CEV Cupissa, pronssijoukkue Akaa-Volley ja viidenneksi sijoittunut Kokkolan Tiikerit menevät Challenge Cupiin.