Päällystystöitä jatketaan Koskella, Salossa valmistaudutaan

0
Asvaltointi jatkuu tällä viikolla Koskella kahdella tieosuudella. Kuva: Varsinais-Suomen ely-keskus

Päällystystyöt jatkuvat tällä viikolla Koskella maanteillä 12345 (Takatalo) ja 12347 (Tapala), tiedottaa Varsinais-Suomen ely-keskus. Lisäksi Salossa maantiellä 1870 välillä Suomusjärvi–Kisko tehdään päällystystöitä valmistelevia tienparannustöitä.

Maanteiden päällystystyöt tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Kaksikaistaisilla teillä maantien liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta, ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen, kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.