Pahoinpitelyitä Salossa ja Paimiossa

1
Arkistokuva: SSS

Lounais-Suomen poliisilla on ollut pitänyt viikonloppuna kiirettä. Perjantain ja lauantain välinen yö näyttäytyi väkivaltaisena, ja poliisilla oli hoidettavanaan samanaikaisesti useita tappeluihin liittyviä tehtäviä.

Salon keskustassa noin kolmekymppinen mies joutui pahoinpidellyksi puoli kolmen aikaan yöllä. Mies kertoi kahden miehen ja yhden naisen lyöneen häntä nyrkillä kasvoihin. Pahoinpitelyn seurauksena uhrin vasen silmäkulma aukesi, ja hän sai kuhmun päähänsä. Epäillyt jäivät tavoittamatta.

Perjantaina kello 23 aikaan Paimiossa kaksi miestä ajautui sanaharkkaan kolmannen miehen kanssa. Kotimatkalla kolmas mies kävi kaksikon päälle ja löi ensin toista päähän. Kun kolmas henkilö meni tilanteeseen väliin, sai hänkin osuman ja löi päänsä. Molemmat uhrit saivat myös vammoja kasvoihinsa. Pahoinpitelyn epäilty tekijä tavoitettiin myöhemmin läheisestä ravintolasta.

Perjantai-illan kello seitsemän ja sunnuntain aamunseitsemän välisenä aikana poliisilla oli Varsinais-Suomessa yhteensä 443 tehtävää. Satakunnassa vastaavalla ajanjaksolla tehtäviä oli 232.
Päihtyneisiin liittyviä tehtäviä oli lähes viidennes kaikista poliisin tehtävistä sekä Satakunnassa että Varsinais-Suomessa. Sunnuntaiaamuun mennessä rattijuoppoja oli poliisilaitoksen alueella jäänyt kiinni 13 kappaletta.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Keijo K.
20 päivää sitten

Eikö se nykyinen liikenneministerikin ole sitä mieltä, että lisää ajokortteja lapsille ja lapsenmielisille? Liikenten kuolonuhrit ilmeisesti liikaa vähentyneet? Kyllä ministerit tietävät.